Sisustuslahendused äri- ja avalikku ruumi - alates planeerimisest kuni paigalduseni


Teenused

Sisekujundus
Oleme abiks sisustuse planeerimisel ja teeme koostööd Eesti parimate sisekujundajatega, et koostada Teie vajadustele ja unistustele vastav sisearhitektuurne projekt.
Sisustusprojekti hinnastamine
Küsige alati parimat hinda! Kui sisearhitekt on kenasti spetsifikatsiooni ette valmistanud, aitame meeleldi nii erimööbli kui ostutoodete hinnastamise ja tellimuste vormistamisega.
Tootmine
Oma tootmine ja tugev koostööpartnerite võrgustik annavad Standardile suurepärase võimaluse pakkuda klientidele parimaid lahendusi alates eritöödest kuni kiire tarnega laotoodeteni.
Projektijuhtimine
Meie projektijuhtidel on pikaajaline rahvusvaheline kogemus kõige keerukamate sisekujundusprojektide edukaks elluviimiseks. Koostame ajakava, Teie vajadustele ja eelarvele vastava toodete ja teenuste paketi ning laseme keskenduda oma põhitööle, hoolitsedes sisekujundusprojekti eduka elluviimise eest.
Paigaldus ja objektijuhtimine
Nairobi, Dubai, Manila, Võru – Standardil on ainulaadne kogemus viia sisustusprojekte ellu kõikjal maailmas. Lahendame logistilised väljakutsed ja organiseerime ladusa mööbli paigalduse.

Võta ühendust

Ottomar Tamm

Müügiosakonna juht

ottomar.tamm@standard.ee +372 523 2634

Kaile Kullamaa

Võtmekliendihaldur

kaile.kullamaa@standard.ee +372 588 47064

Merit Porila

Võtmekliendihaldur

merit.porila@standard.ee +372 587 89800

Projektid

Aasta
Klient
Projektist lähemalt
2024

Standard aitas sisustada Rae Gümnaasiumi ruume.

2024
Uus Elektrilevi koolituskeskuse hoone on sisustatud Standardi erimööbliga. Koolituskeskuse hoones on 3 õppeklassi, töökoda ja labor elektritöödeks.
2024

Sisustasime Georg Ots Spa luksuslikud hotellitoad kvaliteetse mööbliga. Mõnusat puhkamist!

2023

Kontor sai tervenisti sisustatud Standardi töökoha- ja nõupidamisruumide mööbliga.

2023

Standardi koostöö HACKiga sisustas Apollo kino Vilniuses.

2022

Sisustasime 287 tuba ja sviiti, sealhulgas panoraamvaatega Premium sviidid vaatega Tallinna vanalinnale.

2022
Scandic Kiruna
★★★★

Standard tarnis ja paigaldas 13-korruselise hoone avatud osade sisustuse

2022

Sisustasime The Westin London City viietärnihotelli pehme mööbliga

2021

Riigikantseleid abistas värskendusega Standard.

2021
2021
Nordic Hotel Forum
★★★★

Tallinna südalinnas asuva Nordic Hotel Forumi 236 hotellitoa mööbli valmistas Standard.

2021

Ikooniline The Grand Birmingham on pärast pea 10-aastast renoveerimist taastanud oma endise sära ning ootab taas külastajaid ööbima oma luksuslikes tubades ning einestama suurejoonelise interjööriga restoranides, mis varasemalt olid meelispaigaks suurnimedele nagu näiteks Winston Churchill ja Charlie Chaplin. Standard sisustas väga erinäolise mööbliga 186 numbrituba ja sviiti.

2020

Moodne ja elegantne Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn asub 400 meetri kaugusel Tallinna kesklinnas paiknevast Toompea lossist ja pargist. Mugavatel tubadel on maast laeni aknad. Standard on valmistuanud hotellitubade mööbli (FF&E).

2020

Marski By Scandic on hotelliketi Scandic esimene hotell Soomes ning pakub majutust vaid 300 m kaugusel kesklinnast. Standard on valmistanud hotelli üle 400 hotellitoa mööbli (FF).

2020
Radisson hotel Kaunas
★★★★

Luksuslik 4-tärni hotell Kaunase südalinna servas, kuhu Standard on valmistanud mööbli 75 numbrituppa.

2020

Neljatärnihotell Radisson Blu Hotel Latvija asub Riia südames, kaunist vanalinnast 400 m kaugusel. Standard valmistas 200 hotellitoa mööbli ja pakkus ka ehitusteenust.

2020

Oslo kesklinna hotelli valmistas Standard tubade mööbli.

2020

Stiilne ja avar Leipzigi südalinna hotell Saksamaal on mõnus peatuspaik igale linna külastajale. Standard valmistas hotelli tubade ja avatud osade mööbli.

2020

Standard valmistas kõikide tubade sisustuse Ghenti südalinna hotelli.

2020

Citybox on parim näide innovatiivsusest ja modernsusest kaasaegsele külalisele. Iseteenindushotell on mõõduka hinnaklassiga ja asub Tallinna südames. Standard valmistas hotellimööbli tubadesse ja avatud osadesse.

2019
Metropol, Tallinn
★★★

Tallinnas, Rotermanni piirkonnas asuva Metropol hotelli tubade mööbel on valmistatud Standardis (FF)

2019

Kopenhaagenis avati 2019 suvel hotell Scandic Falkoner, mille renoveerimisel oli Standardil suurepärane võimalus kaasa teha – 334 numbritoa ja avatud ruumide fikseeritud mööbel valmistati, tarniti ning paigaldati just Standardi poolt. Scandic Falkoner on mainitud muuhulgas viie kauneima disainhotelli hulka Kopenhaagenis: https://lnkd.in/dycgei8

2019

4-tärniline AC Hotel Riia asub võluvas Art Nouveau piirkonnas, mis on vaikses piirkonnas südalinna serval. Hotellis on 239 tuba ja sviiti, millest Standard valmistas kõikide tubade mööbli (va voodid, tugitoolid, diivanid).

2019
Suursugune ja kaunis postmodernistlikus stiilis Radisson Collection Grand Place Brüsseli kesklinnas on saanud uue disaini  arhitekt Michel Jaspersi käe läbi. Kogu hotelli 282 hotellitoast ja sviidist valmistas 87 tuppa mööblilahendused Standard.
2018

Hubane hotell Helsingi kesklinna serval, mille mööbel on valmistatud Standardis (FF).

2018

Kopenhaagenisse avatud esindusliku hotelli Radisson Collection Royal Hotel ehitas Standard avatud osa, nii restorani kui ka baari (sh elekter, ventilatsioon jne) ning valmistas mööbli. Kokku paigaldati mööblit 254 tuppa. Radisson Collection Royal Hotel on nimetatud maailma esimeseks disainhotelliks.

 

2018

Helsingi kesklinna lähedal sadama asub kaasaegne ja nauditav hotell Radisson Blu Seaside, mille hubased toad ja sviidid on sisustatud Standardi meistrite poolt.

2017

Riia vanalinna serval asub luksuslik viietärniline Grand Poet by Semarah hotell, millele Standard on valmistanud kogu mööbli nii tubadesse kui ka avatud osadesse (FF)

2017

Scandic Continental hotell asub Stockholmi kesklinnas ja on seega mugavaks peatuspaigaks nii äri – kui ka puhkusekülastajatele. Standardilt valmis hotelli jaoks mööbel mugavatesse ja hubastesse tubadesse.

2017

See suurejooneline hotell asub Müncheni lennujaama 1. ja 2. terminali vahel. Muljetavaldava klaasfassaadiga hotellis on basseiniga spaa ning ööpäev läbi avatud jõusaal. Tubadel on suured helikindlad aknad. Standardist läks hotelli 162 toa sisustus ja seinapaneelindus.

2017

Stiilsed ja ilusad katusekorterid Reykjaviki kesklinna klaasmaja 20ndal korrusel on sisustatud Standardi mööblilahendustega. Katusekorteritest avaneb imeline vaade linnale ja merele.

2016
Hilton Tallinn Park
★★★★

Standardil oli suurepärane võimalus valmistada kõikide tubade ja sviitide mööbel Eesti esimesse Hilton hotelli. Hilton Tallinn Park avati aastal 2016. Hotell asub linna keskuses, hotellist avaneb imeline vaade Tallinna vanalinnale ja sadama alale.

2015

Mere ääres paiknev hotell asub Helsingi kesklinnas, Hakaniemi turuhallist vaid 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Hotellitoad on sisustatud Standardi valmistatud eritellimusmööbliga. Hotell valmis arhitektuuribüroo Doos Architects abil, arhitektiks oli Brownwynn Welsh.

2015

Hotell Radisson Royal Blu Viking on  elegantne ja modernse sisustusega hotell, mis asub Stockholmi pearaudteejaama kõrval ja ainult 8-minutilise jalutuskäigu kaugusel raekojast. Standardilt läks hotelli avalike ruumide interjöör ja mööbel.

2014

Legendaarne hotell Tallinna südalinnas, mida renoveeriti aastal 2014. Standard valmistas kõikide tubade mööbli.

2007
Hotell Telegraaf
★★★★★

Luksuslik Tallinna vanalinna viietärnihotell asub majas, mis on ehitatud aastal 1878. Erilise ajaloolise hõnguga luksushotellis on Standard sisustanud kõik toad ja sviidid.

Nemad on meid usaldanud

Parimad tööd

Palun kirjelda sõnumi lahtris, millisele tootele või toodetele soovid päringu esitada. Meie konsultandid võtavad Sinuga peatselt ühendust.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Võta ühendust!

Palun kirjelda sõnumi lahtris, millisele tootele või toodetele soovid päringu esitada. Meie konsultandid võtavad Sinuga peatselt ühendust.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Võta ühendust!

  • Accepted file types: pdf, docx, doc, rtf, txt, Max. file size: 100 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.